Freeliving er et norsk konsept som vi startet opp i Ålesund høsten 2015.
Hvert halvår starter en ny gruppe deltagere med ett eller flere ulike mål for å delta på Freeliving:

  • å endre livsstilen sin
  • gå ned i vekt
  • ha en mer aktiv hverdag
  • få mer energi og mindre smerter i kroppen
  • bli gladere og mer opplagt 

Du får oppfølging i 1 år og vi som arbeider med dette har helsefaglig bakgrunn i tillegg til å ha tatt sertifisering som helsecoach i Freeliving. Vi møtes jevnlig i løpet av året og har undervisning i ulike temaer i tillegg til at vi trener sammen. Dette tredelte fokuset; kosthold, fysisk aktivitet og mental trening holder vi gjennom hele kurset. 

Gjennom coaching og bevisstgjøring av egen vaner kan du lettere nå målene som du setter deg for dette året. Vi har fokus på norsk sunn mat og bruker ikke kosterstatter i livsstilsendringen. Dette gjør at du hele tiden spiller på lag med kroppen og at vektreduksjonen lettere kan bli varig. 

Bli med i en støttende gruppe der du får inspirasjon og motivasjon og bevisstgjøring gjennom din prosess.

Ta kontakt for avtale

 

Inger Mari fra Sandnessjøen

 

Dette er noen av utsagnene som har kommet fra deltagere i Ålesund

Freeliving og BeU Coaching har bidratt til å lede meg inn på en vei som gjør godt for både kropp og sjel. Mange gode verktøy som bidrar til at både hverdagen og de utfordringer en møter kan håndteres på en mer strukturert og hensiktsmessig måte enn tidligere. Gjennom inspirerende og lærerike kurskvelder - med en inspirerende kursholder- har jeg blitt bedre kjent med meg selv og hva jeg står og hvordan jeg kan bruke det til å skape en sterkere utgave av meg selv - på alle måter!
Marie er ei inspirerende dame!
Gjennom sitt sprudlende, ærlige, engasjerende og kunnskapsrike vesen bidrar hun til at temaer som omtales forankres gjennom visualisering, humor, latter og alvor! Hun er flink til å trykke på de “rette knappene” slik at utfordringer løses gjennom egne følelser og opplevelser. På den måten bidrar hun til at vi oppnår en større selvinnsikt og kan forankre verdier og opplevelser i situasjoner fra våre egne liv!