MOT OG MOTIVASJONSKURS

Hvordan ville det være dersom du hadde god kommunikasjon med dine kollegaer og ansatte? Der du hadde kunnskaper og verktøy til å skjønne hvordan selv å skape din egen gode arbeidsdag.

Har du en god tone på jobb men ønsker å gi dine ansatte en gave? Jeg kommer og gir input og motivasjon med en humoristisk og effektiv innfallsvinkel. I mine kurs har jeg mye interaksjon; alle er med på praktiske øvelser som fører til økt vekst og egen ny innsikt! Dette kan være en god investering i din bedrift!

Ta kontakt for avtale

INSPIRASJONSFOREDRAG ELLER
MOTIVASJONSFOREDRAG

Jeg elsker å utfordre mennesker og se at positiv endring skjer! Det å samles til en utviklende kveld der vi har fokus på egen utvikling og vekst kan være med på å endre relasjonene du har til dine venner! Jeg bruker øvelser og bevisstgjøring om egen person og adferd for å skape rask endring.  Dette kan enten være i trygge omgivelser i mine lokaler i Ålesund eller i ditt private hjem!

Book inn høstens event for vennegruppen, personalmøtet, klubbvenner eller småfellesskapet ditt! Eller kanskje du vil gi det i gave til en venn?!

Ta kontakt for avtale

RØYKFRI KURS

Å slutte å røyke er en prestasjon.
Det krever samme målbevisste forberedelse og trening som en proff idrettsutøver må igjennom før en konkurranse!Mental trening er en vanlig metode for idrettsutøvere der de ser for seg indre bilde av konkurransen og ser seg selv som vinneren på pallen! 

Den samme teknikken kan brukes med røykeslutt. Det er effektivt og skaper vilje til endring når man «kjenner på» alle fordelene ved å være røykfri.

Som coach kan jeg hjelpe deg i å ta tak i prosessen og til å jobbe mot DITT mål!

HVA er det som motiverer akkurat deg til å slutte?

  • bedre økonomi
  • helsefordeler
  • omgivelsene dine,
  • barna og ektefellen?

Sammen kan vi målbevisst finne frem til det som er nøkkelen til din røykeslutt! 

Som godkjent slutteveileder fra Helsedirektoratet gleder jeg meg til å høre fra deg om ditt ønske om å være røykfri!

Ta kontakt for avtale