OM MEG

Jeg heter Marie Brandal Åsebø, jeg er sykepleier og NLP Mastercoach og i tillegg Freeliving-instruktør og røykeslutte-veileder. 

Jeg er gift med en engasjert og livsglad mann og har to barn som jeg setter aller først i livet mitt!  Jeg har stor omsorg for mennesker og bruker alt jeg har erfart i årene mine som sykepleier, miljøterapeut og ikke minst som meg selv!

Etter mange år med utmattelse og tunge dager så kan jeg i dag føle virkelig glede og frihet. Jeg har blitt fri fra mine negative indre tanker om meg selv og andre. 
Jeg har gjennom egne coaching prosesser fått hjelp til å se at tankene mine påvirker den fysiske responsen i kroppen min, og kan lage utmattelse når jeg er redd, sint eller stressa. Det å få lære teknikker og bevisstgjøring på hvilke tanker som er nyttige og unyttige har ført meg fra en sliten hverdag til et helt nytt liv!

Jeg tror på at vi er skapt på mesterlig vis og som unike individer som kan slippe å konkurrere om både utseende og kvaliteter. Jeg tror på å hjelpe deg på veien til å se seg deg selv som HELT unik!! Jeg ønsker å hjelpe deg til å fjerne lagene som har lagt seg utenpå; menneskefrykt, prestasjonsangst, uro og stress. Dette er ting som vil kunne blokkere for friheten til å leve det livet man er skapt til og til å være den BESTE versjonen av deg selv!

Jeg holder en høy etisk standard og er medlem av NLH
(Norges Landsforbund for homeopraktikere)
og har  TRYG ansvarsforsikring.
Jeg har selvsagt taushetsplikt som coach!

 
 MARIE BRANDAL ÅSEBØ

MARIE BRANDAL ÅSEBØ

Sertifiseringer


Off.godkjent sykepleier fra Menighetssøsterhjemmet 1998

NLP Master Coach 2012

Røykeslutteveileder
Helsedirektoratet 2011